Välkomna

Dior

Idag har Dior & Alice varit i Skillingaryd på inofficiell utställning. Meningen var att Staffan skulle ställa Dior och Emmilie skulle hjälpa oss att ställa Alice. Väl framme fick Staffan ryggskott och därmed var det uteslutet att kunna springa i ringen. Så Alice fick vi stryka och Emmilie fick visa Dior istället. Så glada att det gick så bra med jättefin kritik. Dior som kan hålla på sin integritet tyckte det var lite konstigt att helt plötsligt springa med en ny handler. Men hon ställde upp och hade inga problem alls med domarens hantering. Stort tack till dig Emillie Stillvall som visade henne så fint. Tyvärr inga bilder från dagen.

Läs hela inlägget »

Nu går tiden fort och vi har en spännande höst och vinter framför oss! Vid intresse av denna kull kontakta oss gärna.

Läs hela inlägget »

Abbe

Abbe har fått prova på viltspår. Han fick titta och lukta på klöven innan vi gick ett spår. Han blev så taggad av det så inga problem att höja motivationen till att spåra. Det är så härligt att se glädjen och när våra hundar får arbeta och fokusera på sin uppgift. Abbe bar stolt klöven ända hem.

Läs hela inlägget »

Den 28 augusti på den Nationella utställningen i Norrköping blev Wenzake Aussie Rules Erwin 2:a bästa hane med reservcert. Så roligt! Än en gång stort grattis till Emmilie och stort tack till Maria Kierkegaard Lundström som visade honom.

Läs hela inlägget »

Idag har Emmilie och "Lego" Wenzake Aussie Rules Erwin varit i Ronneby på utställning och fått sitt första cert med jättefin kritik!
"Utmärkt typ, bra storlek, bra överlinje & svans. Välvinklad, bra bröstkorg, bra uttryck. Kraftigt bett, rör sig väl från sidan, aningen löst fram. Lovande Helhet"
Stort grattis till dig Emmilie!

Läs hela inlägget »

Planerad Parning
Läs mer
här!

 

Inbjudan till BPH
Beteende & Personlighets-
beskrivning Hund
Läs mer här
Alla våra avkommor är välkomna!

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare