Välkomna

Nu är Astrild kullen veterinärbesiktigade och godkända. De var så duktiga, glada och viftade på svansen.

Läs hela inlägget »

Idag fyller valparna 8 veckor. Nu kräver dom att inte bara vara i hundrummet utan nu sover dom middag i både köket och i uterummet. När solen skiner värms uterummet upp så skönt. Igår kom det några cm nysnö som vi passade på att sätta små tassavtryck i. Idag ska vi iväg på veterinärbesiktning efter lunch. Nu håller vi tummarna att allt går bra. Den sista invägningen finns på respektive valps egen sida. 

Läs hela inlägget »

Den här helgen har vi äntligen fått se lite sol som värmt upp vårt uterum och gett oss en hel del vårkänslor. Kallt på nätterna men lite värme på dagarna har gjort att valparna har varit mycket i uterummet men idag har de även fått springa ut i snön. Inte någon av valparna tvekade att gå ut i snön. De tyckte att den inhängnade tomten var för lite och försökte bryta sig ut. Valparna kräver så mycket nu att vi knappt hinner ta bilder på dom men här är bilder från de 3 senaste dagarna.

Läs hela inlägget »

Nu är det full fart i valprummet. Sover dom inte så är det i 110 som gäller utan säkerhetsbälte. Favoritleksaken är i dagsläget "kanintunneln". Dom är ute i köket och tagit några vändor i uterummet. Det är inte för inte som det är lämpligt att flytta hemifrån efter 8 veckor. Här kommer ett stort antal busbilder.

Läs hela inlägget »

Nu finns det många nya individuella bilder upplagda på valparnas egna sidor. 

Läs hela inlägget »

Alla valpar är sålda!
Beyla & Ludvigs valpar är födda. Leverans vecka 12.
Läs mer här!

 

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare