Välkomna

Idag har vi varit på handlerkurs med Dior och Alice på Halmstad Hundarena. Det var SRRS Södra som anordnade kursen. Caroline Larsen från Danmark höll i träningen och vi fick till oss många bra tips för att visa våra hundar på allra bästa sätt. En jätterolig dag tillsammans med andra ridgebackägare. Även Alice syster Ulla var med! Så roligt att träffa er Ulrika & Hans. 

Läs hela inlägget »

Vi fick igår en sån fin hälsning från Ellie. Vill dela bilderna här på hemsidan.

Läs hela inlägget »

Igår blev Astrilds Berta ”Dolores” BIR Valp på SGVK:s utställning i Uppsala. Hon fick jättefin kritik och det blir roligt att följa henne framöver. Stort grattis! Klicka på bilderna för större storlek.

Läs hela inlägget »

Idag har Staffan och Beyla varit i skogen och spårat hem ytterligare ett 1:a pris. Beyla är en underbar hund som ger så mycket av sin kärlek. Hon är en härlig träningskompis som tycker alla former av träning är kul. Hon ger oss så mycket glädje och energi.

Läs hela inlägget »

Idag åkte Staffan och Dior till Eslöv på Sydskånska kennelklubbens nationella utställning. Det var både spännande väderleksmässigt och hur Dior skulle tycka att det var. Det är inte hennes favoritsysselsättning och stormen som drog förbi under fredagkvällen. Det blev Excellent. Vi är så nöjda för det resultatet i ett blåsigt Eslöv. Nu fortsätter vi träna och leka in glädjen att springa vänstervarv.
Kritik: Domare Per Lundström
Utmärk storlek och propotioner. Feminint huvud och uttryck. Stark hals och överlinje, välutvecklad fram och bak. Lite avrundad i korset. Väl välvd bröstkorg av bra längd. Rör sig lätt och effektivt men kunde ha lite mer entusiasm. Bra ridge.

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare