Välkomna

Förra veckan hade jag avslut på höstens rallylydnadskurs för nybörjare. Den här gången var det extra roligt då Anki tillsammans med Signe skulle delta. Vet inte vem som blev gladast jag eller Signe när vi träffades vid första tillfället. Även om vi inte bor så långt ifrån varandra så har vi inte träffats på väldigt länge. Det är en sådan känsla som knappt går att beskriva när glädjen blir så stor från våra valpar när vi åter träffas. Det var en fröjd att se dig Anki och Signe tillsammans med sådan glädje och energi utföra momenten. Stort lycka till framöver på tävlingsbanorna!

Läs hela inlägget »

Idag har Wenzake Aussie Rules Eloise ”Ulla” ställts ut på en inofficiell utställning i Kungälv. Jättefin kritik och Ulla blev BIR & BiG 2 på sin första utställning. Stort grattis till Hans & Ulrika. Ser framemot att följa er i utställningsringarna framledes!

Läs hela inlägget »

Idag har vi varit på handlerkurs med Dior och Alice på Halmstad Hundarena. Det var SRRS Södra som anordnade kursen. Caroline Larsen från Danmark höll i träningen och vi fick till oss många bra tips för att visa våra hundar på allra bästa sätt. En jätterolig dag tillsammans med andra ridgebackägare. Även Alice syster Ulla var med! Så roligt att träffa er Ulrika & Hans. 

Läs hela inlägget »

Vi fick igår en sån fin hälsning från Ellie. Vill dela bilderna här på hemsidan.

Läs hela inlägget »

Igår blev Astrilds Berta ”Dolores” BIR Valp på SGVK:s utställning i Uppsala. Hon fick jättefin kritik och det blir roligt att följa henne framöver. Stort grattis! Klicka på bilderna för större storlek.

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare