Välkomna

Idag har Dior & Alice varit på inoff. utställning i Hässleholm. Båda gjorde det bra trots väldigt lite träning.. Båda fick bra kritik med deras respektive styrkor och svagheter. Båda fick ett HP. Stort tack till Ella som visar Dior så fint.

Läs hela inlägget »

Lego levererar igen! Idag på Ölands Nationella utställning: Exc.chkl 1:a med ck, Bhkl 1:a och sedan BIM. Stort grattis till Emmelie och Lego!

Läs hela inlägget »

Idag har ”Lego” Wenzake Aussie Rules Erwin fått sin titel SEUCH i Ronneby Brunn. Han vann öppen klass med CK och blev 2:a bästa hane i konkurrensklassen. Stort grattis till dig Emmelie som är ute och visar honom så fint.

Läs hela inlägget »

I torsdags åkte vi till Tånga Hed där årets rasspecial för gårdshundar går av stapeln i helgen. En rolig helg med tävlingar i rallylydnad, agility, lydnad och utställning. I år valde vi endast att ställa upp i viltspårtävlingen. Beyla spårade till sig ett 1:a pris med snudd på ett HP. Hon blev även årets vinnare på rasspecislen i viltspår.

Läs hela inlägget »

Nala (Wenzake love Joy Diva) har varit hos oss en vecka medan husse & matte varit på semester utomlands. Nala är en härlig tjej full av energi. Det visade sig att även hon precis som Dior kan öppna dörrar. Så tillsammans tog dom beslut vid två tillfällen att ge sig ut på egen hand en kortare runda (innan vi tog som rutin att låsa våra ytterdörrar) och kolla av majsfälten. Roligt har dom haft under denna vecka och det märks att Dior & Nala är syskon. Här kommer bilder från veckan. Klicka på bilden för större storlek.

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare