Välkomna

Nu är vi hemma igen efter 2,5 veckas semester i husvagn. En underbar sommar med sol och värme.Vi började med att fira midsommar på Tättö utanför Lofahammar. Därefter bar det av till Saxnäs på Öland. Vi hade sådan tur att även Frida & Tobias med "Grim" Wenzake Love Joy Duncan  hade vägarna förbi på sin semester. Det blev ett glatt återseende. Vi är helt övertygade om att Esther känner igen sina egna avkommor. Hon är så annorlunda mot sina avkommor än om det kommer en främmande hund som vill ta kontakt med henne. Här kommer bilder från Öland.

Läs hela inlägget »

Vi hälsade på Nala med familj i Vallda i början av juni. En underbar helg med sol & värme. Tack Anna & Klas!

Läs hela inlägget »

I lördags var det dags för återseende av Astrildkullen. Det var fyra av sju valpar som hade möjlighet att komma. Så roligt att träffa alla och se hur de utvecklats. En härlig dag med bus och lite erfarenhetsutbyte. Även pappa Ludvig var med och visade vilken fin kille han är. Tack alla för att ni kom! Det betyder mycket för oss.

Läs hela inlägget »

Idag har Wenzake Aussie Rules Elton, ”Dexter” gått sitt första anlagsprov i viltspår. Det gjorde han galant med fin kritik där domaren sa att hade det gått att få HP på anlagsprovet så hade han även fått det. Stort grattis till Lotta & Dexter som nu har ett godkänt anlagsprov!

Läs hela inlägget »

Våran älskade Stella fick somna in igår efter många månaders utrednng angående hennes smärta. Det började med att hon var stel på kvällarna i höstas som sedan escalereade under vintern Detta trots medicinering av olika slag för att få bort smärtan. Ingenting hjälpte och vissa stunder kunde hon inte röra sig alls utan vi fick hjälpa henne att komma igång. Flera veterinärer involverade från djursjukhuset och sjukgymnast kunde inte ställa någon diagnos. Det syntes inget på vanlig röntgen. Då all medicinering som finns att tillgå inte hjälpte fanns det inget annat att göra än att låta henne få gå vidare.Vi kommer sakna henne och hennes humor och lekfullhet. Du kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan <3 

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare