Igår på vår morgonpromenad vrålade Alice till och jag var rädd att hon stött på vildsvin. Hon hade ett uppfläkt sår på vänster baklår. Men förmodlingen har hon fått en pinne in i benet då det fanns skräp och små flisor längre upp i såret. Såret var ca 10 cm djupt. Att det skulle kunna hända Alice är inte så konstigt. Hon älskar att ta ett race med hopp och studs runt träd och bäckar. Den här gången gick allt fel tyvärr. Nu hoppas vi på snabb läkning så vi får tillbaka våran glada galenpanna❤️

Läs hela inlägget »

Idag har Dior & Alice varit på inoff. utställning i Hässleholm. Båda gjorde det bra trots väldigt lite träning.. Båda fick bra kritik med deras respektive styrkor och svagheter. Båda fick ett HP. Stort tack till Ella som visar Dior så fint.

Läs hela inlägget »

Lego levererar igen! Idag på Ölands Nationella utställning: Exc.chkl 1:a med ck, Bhkl 1:a och sedan BIM. Stort grattis till Emmelie och Lego!

Läs hela inlägget »

Idag har ”Lego” Wenzake Aussie Rules Erwin fått sin titel SEUCH i Ronneby Brunn. Han vann öppen klass med CK och blev 2:a bästa hane i konkurrensklassen. Stort grattis till dig Emmelie som är ute och visar honom så fint.

Läs hela inlägget »

I torsdags åkte vi till Tånga Hed där årets rasspecial för gårdshundar går av stapeln i helgen. En rolig helg med tävlingar i rallylydnad, agility, lydnad och utställning. I år valde vi endast att ställa upp i viltspårtävlingen. Beyla spårade till sig ett 1:a pris med snudd på ett HP. Hon blev även årets vinnare på rasspecislen i viltspår.

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter