Nu börjar det bli nedräkning till valpning. Runt 12-14 dagar kvar tills det är dags. Beyla mår bra men är så pass rund och tung att hon nu ibland missar när hon ska hoppa upp i soffan eller sängen. Lägger man handen på hennes mage känner man små rörelser. Helt underbar känsla. Hon börjar nu välja att gå lite kortare rundor. Mat får hon flera gånger per dag då det fort blir fullt i magen. Nu i veckan är det dags att ta fram och bygga ihop valplådan där hon kommer tillbringa mycket tid framöver.

Läs hela inlägget »

Idag har Dior & Alice fått leka av sig. En härlig dag med sol. Dom hittade lite is på åkrarna så där blev det lite slirigt. Nu ligger dom nöjda inne och snusar. Här kommer bilder på tokfiorna.

Läs hela inlägget »

Idag räknar vi till dag 42 i Beylas dräktighet. Hon går nu in i 7:e veckan imorgon. Under vecka 7 (dag 43-49) kan man börja känna valparnas fosterrörelser och ibland syns det också utanpå. Beyla mår bra och hänger fortfarande med på våra promenader. Hon äter både hellre och gärna frukosten på promenaden istället för i matskålen i köket.

Läs hela inlägget »

Beyla är nu i sin 5:e dräktighetsvecka. Hon är glad och pigg men aptiten har varit dålig de sista 14 dagarna. Hon har lättast att äta på kvällen. Hon har nu börjat äta ”starter Baby” foder som är rik på energi, protein och mineraler som hon nu behöver när valpfostren växer. Fostren är nu ca 30-35 mm.

Läs hela inlägget »

Idag har vi fått bekräftat att Beyla är dräktig! Nu har vi en rolig och spännande tid framför oss. Vid intresse av valp från denna kull, ring eller mejla oss!

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter