Idag har Wenzake Aussie Rules Eloise ”Ulla” ställts ut på en inofficiell utställning i Kungälv. Jättefin kritik och Ulla blev BIR & BiG 2 på sin första utställning. Stort grattis till Hans & Ulrika. Ser framemot att följa er i utställningsringarna framledes!

Läs hela inlägget »

Idag har vi varit på handlerkurs med Dior och Alice på Halmstad Hundarena. Det var SRRS Södra som anordnade kursen. Caroline Larsen från Danmark höll i träningen och vi fick till oss många bra tips för att visa våra hundar på allra bästa sätt. En jätterolig dag tillsammans med andra ridgebackägare. Även Alice syster Ulla var med! Så roligt att träffa er Ulrika & Hans. 

Läs hela inlägget »

Vi fick igår en sån fin hälsning från Ellie. Vill dela bilderna här på hemsidan.

Läs hela inlägget »

Igår blev Astrilds Berta ”Dolores” BIR Valp på SGVK:s utställning i Uppsala. Hon fick jättefin kritik och det blir roligt att följa henne framöver. Stort grattis! Klicka på bilderna för större storlek.

Läs hela inlägget »

Idag har Staffan och Beyla varit i skogen och spårat hem ytterligare ett 1:a pris. Beyla är en underbar hund som ger så mycket av sin kärlek. Hon är en härlig träningskompis som tycker alla former av träning är kul. Hon ger oss så mycket glädje och energi.

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter