Välkomna

Tiden går så fort och Stellas & Navys kull har hunnit bli dryga 4 år. Den här kullen är den som är mest homogen som vi fött upp dvs väldigt lika varandra. Det syns att de är syskon. Det blev en härlig kull med ett härligt temprament. Själva har vi Alice. Hon förgyller våra dagar med sin glädje, underbara närhet och temprament. Här kommer bilder på gänget. Tack alla för foton ni skickat i sommar.

Läs hela inlägget »

I helgen var det rasspecial för DSG i Ånnaboda. Beyla var med och tävlade i KM i viltspår. Det gick riktigt bra och hon vann även i år. Fina priser fick vi bl.a ett fårskinn. Vi träffade även Wenzake Hagbards Loke som ställdes ut i öppen klass. Det blev Very Good den här gången. Loke är en underbar kille med ett härligt temprament. Han behöver grova på sig lite till. Blir spännande att följa hans utveckling. Trevligt att träffa er Anna & Micke!

Läs hela inlägget »

I fredags kom ”Atlaz” Wenzake Love Joy Dandy (Esther❤️Kandy) på besök. En stilig kille med härligt temprament. Så roligt att träffas igen Ulf & Elisabeth!

Läs hela inlägget »

Igår kväll var vi nere på stranden Tylösand för att beskåda solnedgången. Det var fantastiskt fint och Esther fick stå modell. Här kommer några bilder.

Läs hela inlägget »

Idag har Marta ( Korpens Marta Da Silva) fått somna in drygt 11 år gammal. Marta har bott tillsammans med vår dotter i Uppsala de senaste åren. De var och hälsade på hos oss i helgen då Marta blev dålig med hög feber med smärtor i buken. Igår blev hon inlagd på sjukhuset för undersökning. Det visade sig att hon hade en stor tumör på levern som satt väldigt illa till. Det är så oerhört smärtsamt att skiljas från sina älskade djur. Men man får minnas de fina stunderna man haft tillsammans.

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare