Välkomna

Arkiv

Nu är vi hemma en period  för att ta hand om gården dvs gräsklippning. Nu har Smilla fått bekanta sig med majsen och den stora vallen. Det är skönt för henne att kunna röra sig fritt. Lite varmt har det dock varit för henne vissa dagar. Då är det skönt att slappa med egen "pool" i tädgården.

Läs hela inlägget »

Nu är vi uppe på norra Öland och njuter. Hundarna verkar trivas att bo i husvagnen. Idag tog vi en tur till stranden. Smilla är inte så sugen på att bada än.

Läs hela inlägget »

Idag introducerade vi Smilla med en rådjursklöv. Hon hade inga betänkligheter utan skulle ta den från stallet och gå in. Hon har säkert fått smaka på en klöv hos hennes uppfödare.

Läs hela inlägget »

Nu hälsar vi äntligen Smilla välkommen hem till oss. Det är så underbart med en valp i huset. Smilla är en strävhårig Vorsteh, svart skimmel. Vi kunde inte vänta en dag för länge så vi hämtade henne hos uppfödare i Åkersberga den dagen hon fyllde 8 veckor. Nu vill vi att hon får ett långt och gott liv tillsammans med oss.

Läs hela inlägget »

Det har varit ett tungt år för oss när det gäller vårat hundliv. Alice fick somna in den 31 mars efter en kort tids sjukdom då hon drabbats av elakartad tumör i magsäcken. Att behöva ta farväl av fyra familjemedlemmar under så kort tid har tagit på oss hårt. Vi saknar dig så!

Läs hela inlägget »

Länkar

Senaste nyheter

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare