Välkomna

I måndags hade vi några minusgrader och en strålande sol. Passade på att ta några bilder på Alice o Beyla som följde med på en morgonpromenad. 

Läs hela inlägget »

Idag är det Beylas födelsedag som nu hunnit bli 9 år. En underbar tjej som är både rolig och smart. Hon är väldigt duktig på att använda kroppsspråk och ögon för att tala om vad hon vill. Ibland blir man riktigt mållös/mörkrädd hur hon pratar med oss så vi förstår. Hoppas vi får många år till tillsammans.

Läs hela inlägget »

Dior

Dior har inte mått så bra under en längre tid. Därför är det med stor sorg och förtvivlan som vi fattade beslutade att hon skulle få somna in. Nu har du fått ro. Sov så gott älskade Dior.

Läs hela inlägget »

I år kommer vi har vår husvagn på säsongsplats på Sonjas camping i Löttorp. Vi har varit här sedan i slutet av april med en kortare vistelse hemma under några dagar. Idag fick vi ta en tur till stranden så Alice fick sprätta loss sina ben. Här kommer några bilder från dagens tur.

Läs hela inlägget »

Idag fyller Esther 10 år! Mycket har vi varit med om, som en kull med valpar. Dramatiska upplevelser som vi inte visste om du skulle överleva när du blev påhoppad av ett vildsvin. Nu som 10-åring består dagarna mest av att ligga under täcket och ha det gott eller i solen i uterummet. Promenaderna vill du ska vara inne i skogen då trivs du. Att gå på skogvägar är inte lika intressant. Ofta går du tillsammans med Alice och att skoja till det med henne så hon får fnatt det gillar du. Grattis älskade Esther!

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare