Välkomna

Idag kom Hans & ”Ulla” Wenzake Aussie Rules Eloise och hälsade på. Så roligt att träffas. Dior skyndade sig att ta plats i Hans knä❤️ Lite snopet tyckte Ulla som fick nöja sig att sitta bredvid på golvet. Inte många bilder blev det då vädret inte visade sig från sin bästa sida.

Läs hela inlägget »

Dogz

Idag fick det bli ett statsbesök på Dogz. Vad gör man inte för lite godis

Läs hela inlägget »

Idag har Staffan och Alice varit på ringträning i Röstånga. En varm och solig dag ca +28 grader varmt. Roligt att träffa RR i olika åldrar. Alice kämpade på bra i värmen och fina tips för framtida utställningar. Ser framemot nästa träff.

Läs hela inlägget »

Tiden går så fort och Stellas & Navys kull har hunnit bli dryga 4 år. Den här kullen är den som är mest homogen som vi fött upp dvs väldigt lika varandra. Det syns att de är syskon. Det blev en härlig kull med ett härligt temprament. Själva har vi Alice. Hon förgyller våra dagar med sin glädje, underbara närhet och temprament. Här kommer bilder på gänget. Tack alla för foton ni skickat i sommar.

Läs hela inlägget »

I helgen var det rasspecial för DSG i Ånnaboda. Beyla var med och tävlade i KM i viltspår. Det gick riktigt bra och hon vann även i år. Fina priser fick vi bl.a ett fårskinn. Vi träffade även Wenzake Hagbards Loke som ställdes ut i öppen klass. Det blev Very Good den här gången. Loke är en underbar kille med ett härligt temprament. Han behöver grova på sig lite till. Blir spännande att följa hans utveckling. Trevligt att träffa er Anna & Micke!

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare