Välkomna

Idag har Alice gått sitt första viltspår i öppen klass. Ett 2:a pris blev det. Vid tredje sträckan hittade hon en klöv mitt i spåret. Lite otur då hon trodde att hon då var framme. Men lyckades släppa den klöven och spåra vidare. Hon spårar så fint och lugnt. Missade lite precis vid spårslutet. Vi kämpar vidare med förhoppning om att ta championatet.

Läs hela inlägget »

I lördags kom Ulla, Wenzake Aussie Rules Eloise, tillsammans med Hans & Ulrika på beök. Vädret bjöd på en härlig höstdag. Ulla fick prova på två viltspår vilket hon fixade riktigt bra. Därefter lite mys med syrran Alice och gänget. Så roligt att träffas!

Läs hela inlägget »

Nu är det höst och jakten börjar komma igång. Lördagen ägnades åt viltspårträning där Beyla fick gå ett spår på 1000m.Lite väl ivrig i starten men hittade spåret trots det. Hon är så duktig och det känns tryggt att ha Beyla som eftersökshund. Kvällen avslutades med jakt på vildsvin som resulterade i två skjutna galtar.

Läs hela inlägget »

Det var länge sen vi uppdaterade vår hemsida. Nu måste det bli bättring.
Vi är nu några dagar uppe på norra Öland. Vädret är underbart så dagarna fylls med promenader och lek. Vi har varit i Bödas tallskog och hundarna har sprungit loss på stranden. Att få möjlighet på milslång folktom sandstrand är helt fantastiskt. Alice är en riktig glädjespridare som försöker med entusiasm och glädje uppbåda de andra hundarna att busa loss. Här kommer några bilder från våra dagar här. Klicka på bilderna för att se stora bilder och läsa berättelsen.

Läs hela inlägget »

Att få gå en promenad med dessa två, Esther och Alice är helt fantastiskt. De håller sig alltid nära mig även om Alice fnattar och springer i bäckar och runt träd. De busar och leker med varandra. Stannar jag upp och sitter ner en stund så gör även dom det. De sitter bredvid mig lugnt och stilla och verkar njuta precis som jag❤️

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare