Välkomna

Idag grattar vi Aussie Rules kullen som fyller 4 år❤️ ”Lilla” Alice förgyller våra dagar med sin glädje och kärlek. Att få leva nära och uppleva livet tillsammans är en ynnest❤️. Stort grattis till alla!

Läs hela inlägget »

Glada nyheter idag❣️ Wenzake Astrild Cajsa-Stina ”Flamma” bekräftad dräktig. Valpar väntas i januari. Pappa är SE jv-18 Samkas Made In Norway MM ”Morris”.Stort lycka till önskar vi Maria Cronqvist, Ekolunds kennel
Vid intresse kontakta Maria.

Läs hela inlägget »

Idag fyller Abbe 8 år! Vår allra första valp i vår kennel. Han bor i Uppsala tillsammans med Anna & Robert. Abbe är en underbar kille, pigg, glad och alltid med på aktiviteter som bjuds. Stort grattis till dig fina Abbe!

Läs hela inlägget »

Igår kom John, Lotta & Dexter för en promenad och vi passade samtidigt på att plocka lite mossa inför 1:a advent. Äntligen en ljuvlig dag med sol och några minusgrader. Alice tyckte det var så roligt att få springa och busa med Dexter. Esther och Beyla hade även dom kul i skogen men tog det lite lugnare. Alltid lika roligt att träffas.

Läs hela inlägget »

Idag kom Hans & ”Ulla” Wenzake Aussie Rules Eloise och hälsade på. Så roligt att träffas. Dior skyndade sig att ta plats i Hans knä❤️ Lite snopet tyckte Ulla som fick nöja sig att sitta bredvid på golvet. Inte många bilder blev det då vädret inte visade sig från sin bästa sida.

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare