Välkomna

Vi har planerat i ett och ett halvt år för att ta in en strävhårig Vorsteh i vår flock. Vi var ute efter en allsidig jakthund som även kan fungera på lydnadsplan och valet föll då på denna ras. Efter sökande efter en tik fick vi till slut napp i Danmark hos en uppfödare på Jylland, Sneppelunden´s kennel. Den 13 september föddes en kull med valpar där vi fick löfte om att köpa en brunskimmel tik. Vi var nere och hälsade på i slutet av oktober och i början av december. Eftersom vi köpte från Danmark var vi tvungna att vänta tills Gabbie, som vi kallar henne, fyllt 15 veckor. Vi kunde dock inte vänta utan hyrde en stuga så vi hämtade henne vid 14 veckor för att åka hem till Sverigen den 27 dec. Bifogar många bilder från våra resor samt några när hon kommit hem till oss. 

Läs hela inlägget »

Det har varit ett par tunga veckor med sorg. Så svårt och smärtsamt när våra följeslagare inte finns med oss längre. 
Men dagen idag visade sig på en underbar sida med sol och några minusgrader. En härlig tur med Alice och Beyla. Efter det en god sömn för Alice i soffan. Beyla spanande på vägarbetet förstås.

Läs hela inlägget »

Igår fick vår älskade Esther somna in 10,5 år gammal. Alltid lika smärtsamt att ta farväl. Hoppas så att du och Dior nu är tillsammans igen❤️.  

Läs hela inlägget »

I måndags hade vi några minusgrader och en strålande sol. Passade på att ta några bilder på Alice o Beyla som följde med på en morgonpromenad. 

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare