Välkomna

Igår kom John, Lotta & Dexter för en promenad och vi passade samtidigt på att plocka lite mossa inför 1:a advent. Äntligen en ljuvlig dag med sol och några minusgrader. Alice tyckte det var så roligt att få springa och busa med Dexter. Esther och Beyla hade även dom kul i skogen men tog det lite lugnare. Alltid lika roligt att träffas.

Läs hela inlägget »

Idag kom Hans & ”Ulla” Wenzake Aussie Rules Eloise och hälsade på. Så roligt att träffas. Dior skyndade sig att ta plats i Hans knä❤️ Lite snopet tyckte Ulla som fick nöja sig att sitta bredvid på golvet. Inte många bilder blev det då vädret inte visade sig från sin bästa sida.

Läs hela inlägget »

Dogz

Idag fick det bli ett statsbesök på Dogz. Vad gör man inte för lite godis

Läs hela inlägget »

Idag har Staffan och Alice varit på ringträning i Röstånga. En varm och solig dag ca +28 grader varmt. Roligt att träffa RR i olika åldrar. Alice kämpade på bra i värmen och fina tips för framtida utställningar. Ser framemot nästa träff.

Läs hela inlägget »

Tiden går så fort och Stellas & Navys kull har hunnit bli dryga 4 år. Den här kullen är den som är mest homogen som vi fött upp dvs väldigt lika varandra. Det syns att de är syskon. Det blev en härlig kull med ett härligt temprament. Själva har vi Alice. Hon förgyller våra dagar med sin glädje, underbara närhet och temprament. Här kommer bilder på gänget. Tack alla för foton ni skickat i sommar.

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

2019-12-01
Skogspromenad
2019-11-16
Hans & Ulla på besök
2019-09-30
Dogz
2019-08-25
Ringträning
2019-08-10
Aussie Rules kullen

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare