Välkomna

Abbe med familj har varit och hälsat på oss i några dagar. Då fick det bli lite porträttfotografering av Abbe...tänkte vi Men nejdå skulle han fotograferas bestämde dig Beyla också för att vara med. Hon hoppade upp på bordet och satte sig bredvid. Rättvist ska det vara

Läs hela inlägget »

Idag fyller Love Joy kullen 5 år❣️Dior firar sin dag i Uppsala i husvagnen. Stort Grattis tilll hela kullen önskar vi.

Läs hela inlägget »

Idag är det 10 dagar sedan olyckan var framme och Beyla fick operera bort sitt vänstra öga. Hon har under dessa dagar varit glad som vanligt och verkar inte haft ont eller några besvär. Läkningen har gått bra! Kändes väldigt tungt när det hände. Men livet går vidare och Beyla är samma underbara hund som tidigare och ger oss sin kärlek varje dag. Tror hon kommer klara sig bra med ett öga.
Idag har hon och Alice fått gå ett träningsspår i viltspår på ca 300 m. Båda löste uppgiften bra och de verkar tycka det är toppenroligt. Här kommer några bilder från dagen.

Läs hela inlägget »

Hipp hipp hurra för Astrildkullen som nu fyllt 2 år.

Läs hela inlägget »

Idag grattar vi Aussie Rules kullen som fyller 4 år❤️ ”Lilla” Alice förgyller våra dagar med sin glädje och kärlek. Att få leva nära och uppleva livet tillsammans är en ynnest❤️. Stort grattis till alla!

Läs hela inlägget »

Följ oss på Facebook

Senaste nyheter

2020-03-10
Abbe & Beyla
2020-02-08
Hurra för Dior!
2020-02-02
Viltspårträning
2020-01-25
Astrildkullen!
2019-12-26
Alice 4 år idag!

Wenzake
[wen-za-keh] Swahili
Subst -pl
Följeslagare