Beyla & Tony

Hagbardkullen
SE UCH SE VCH  RLD N RLD F Incalines Beyla
&
SE UCH Hamléngårdens Tony Montana
Inavelsgrad 
Födda 2016-04-05/6
Antal 7 valpar
4 tikar & 3 hanar

Beyla är en mysig tjej med ett härlligt temprament. Hon är arbetsvillig och tycker att allt vi hittar på är lika roligt. Hon är Svensk Viltspårchampion och har i rallylydnad erhållit titlarna RLDN och RLDF. Vi fortsätter vår träning både i lydnad och rallylydnad. Hon har även fina kvaliteer exteriört och är Svensk Utställningschampion. Hon vill alltid vara med och ligger gärna nära och myser i soffan eller i sängen.

Tony Montana är även han en mycket trevlig gårdshund. Han är cool och trygg i alla lägen. Han har inga problem att vistas i olika miljöer och sammanhang. Han är inte den som muckar gräl med andra. Tony är maskulin och har fina propotioner. Han är Svensk Utställningschampion. Tony har fått avkommor tidigare som är utställningsmeriterade. Tragiskt nog försvann Tony från sin gård 14 dagar efter parningen och är aldrig återfunnen.

Beyla & Tony
Beyla och Tony är båda välmeriterade och med härligt temprament. Nu hoppas vi att allt ska gå bra för valparna att leverans ska ske under första veckan i juni.